Главна

Кои сме ние ?

Дограми и стъклопакети

Калкулатор

Наши клиенти

Полезни съвети

За контакти


Аланис ООД

Горна Оряховица
ул. Отец Паисий 61
0618/64298
0899/940224

Велико Търново
ул. Пейо Яворов 34
062/602222
0899/940225
email: alanis @ abv.bg

Кои сме ние :За нас:

      Дейността на фирма Аланис ООД е специализирана в производството и монтажа на алуминиева, ПВЦ дограма и стъклопакети. В началото на своето създаване, производството се концентрира само върху изработката на алуминиева дограма. В последствие, фирмата следейки развитието на този тип пазар, разширява своя продуктов асортимент, като влиза в сътрудничество с немската фирма REHAU, която е с 50 годишна традиция в производството на ПВЦ профили. Не само това, нововъведенията изискват и нов производствен потенциал и квалифицарана работна ръка. Цехът последователно се оборудва с модерни машини, които придават  вид на една завършена производствена инфраструктура.

      През 2005 г. фирма REHAU извършва одит на производствения цех, което се удостоверява със сертификат за доказано качество при производството и монтажа на ПВЦ дограма с марката REHAU.

      За близо 11 години на пазара на дограма, фирма Аланис ООД си създаде имидж и наложи качество при изпълнение на поръчките

      Натрупания дългогодишен опит в тази производствена сфера, помогна както на нас, да се усъвършенстваме и да разбираме по-добре желанията на клиентите, така и на вас да се ориентирате във все по-конкурентна пазарна среда.

База и машини:

      Цехът е с висок производствен капацитет и се простира на близо 1000 м2 площ. Оборудван е най-добрите машини за дограма и сътклопакети, от които:

  • Двуглав циркуляр за рязане на пвц и алуминеви профили под различни градуси
  • Двуглава лепачка за ПВЦ профили-проектиране и създаване на ъгловите спойки
  • Зачистваща ъглите на залепените пвц профили, машина
  • Машина за рязане на стъклодържатели
  • Циркуляр за рязане на армировка
  • Производствена линия за стъклопакети, която включва машина за миене на стъкла, пневматична валова преса в комбинация с хоризонтална пневметична монтажна греда, която осигурява полуавтоматичен монтаж на алуминиевите рамки към стъклата и равномерно притискане на стъклопакета, бутилеструдер-машина за полагане на първото запечатване с бутил върху алуминиевите рамки на двубариерни стъклопакети
  • Пневматична маса за рязане на стъкла
  • Преси
  • Копирна ръчна фреза за пробиване отворите на дръжките
  • Полуавтоматична машина с 3 фрези за фрезоване на отводнителни отвори

Услуги

Изготвяне на оферта:

      За нас е лесно да изготвим оферта, защото работим със специализиран софтуер за графично изображение на прозорци, врати и по-сложни геометрични фигури като сводове, кръгове, трапецовидни прозорци, рамки в неправилна форма.. Програмата дава нагледна представа на зададената по размери дограма, както и типа отваряемост, остойностява веднага  продукта, и така клиентите получават оферта.

Съвет от нас:

      След като вземете решение за  смяна на дограмата във Вашия дом, позаинтересувайте се какво точно бихте желали, като вид и цвят на дограмата, типа на отваряемост, вид и цвят на стъклопакета, допълнителните аксесоари като комарни мрежи, подпрозоречни дъски. За нас е важно да чуем вашата гледна точка, да се запознаем с индивидуалните ви решения и да ви помогнем в избора. За този тип продукт, цената е от значение, но това е компллексна стойност, има множество неща, които я формират.

      Една такава инвестиция у дома, се нуждае от малка научна подготовка от ваша страна.Разбира се ние също ще Ви помогнем в избора и ще ви дадем компетентни съвети, на крайното решение остава само ваше..

      И така, от вас като за начало се иска да снемете ориентировъчни размери на вашия прозорец или врата, и да заповядате при нас.

      Размери

      След като сте се запознали с нашите цени и условия, техническо лице от фирмата, при оставени координати от ваша страна, идва във вашия дом за да вземе размерите за производство.

Съвет от нас:

      Размерите са изключително важни и това е величина, която търпи промени от например външна и вътрешна изолация на жилището, подпрозоречни дъски, , затова е много важно на място да уточните тези подробности. Ако нещо ви притеснява по демонтажа и монтажа, сега е момента да попитате компетентното лице.

      Поръчка

      Сключването на договор за поръчка е всъщност формализирането на конкретните взаимоотношения клиент-изпълнител. Получавате техническа спецификация на Вашата дограма, с подробно описание на вида на изделието и стъклопакета и всички допълнителни аксесоари към него. В договора за поръчка се описват тези подробности, калкулираната цена и срока за изпълнение.

Производство

      Поръчките се предоствят в производствения цех, който е снабден с необходимите машини и квалифицирани работници.

Доставка и монтаж

      Доставката се извършва с наш транспорт до Вашия дом. Демонтажа и монтажа на дограмата се осъществява от монтажни групи, които работят ефективно и по възможност се старят да работят чисто, за да не се налага да чистите дни след нашия монтаж.

      След приключването на монтажа, монтажната група ви връчва протокол, с подписването на който, вие давате съгласието си , че дограмата е монтирана качествено и че сме спазили всички допълнителни договорености към нея.


© copyright 2008 created by vENZi
Design provided by Аланис ООД ! - your source for free website templates